Шановні Гості сайту Grusha.org.ua!

Опубліковано seeker.name 13 Грудень, 2009 - 22:40
версія для друку

 

Дуже дякуємо Вам за увагу до нашого проекту! 


Завдяки вашій активності, з моменту виходу останнього релізу Grusha Linux, тисячі користувачів змогли спробувати наш дистрибутив на своїх комп'ютерах, і переконатися що Лінукс це операційна система не лише для фахівців, але й для звичайних користувачів, які прагнуть до зручності!


Нещодавно ми почали роботу над новою версією Grusha Linux, яка буде дуже суттєво відрізнятися від попередніх. Ми навчилися створювати зручність, тепер працюємо над швидкістю та стабільністю! Детальніше дізнатися про концепцію поточної версії Grusha Linux можна в розділі "Що і чому" (зокрема в 6-му пункті)
Якщо Ви постійний гість нашого сайту, то мабуть помітили деяку зупинку на ньому подачі інформації. Хай це Вас не вводить в оману, тому що останні 2 місяці всі сили команди були кинуті саме на розробку чергової версії Grusha Linux.
Останнім часом команда нашого проекту розширилась і ми відновлюємо роботу по всіх фронтах.

Ми прагнемо тримати Вас у курсі всіх новин про створення нової версії Grusha Linux. Тепер ми є на Twitter! Відвідуйте нашу сторінку з останніми новинами на http://twitter.com/grushalinux, або наш сайт на стартовій сторінці якого теж є баннер з новинами.

А якщо ж Ви маєте власні ідеї та невпинне бажання зробити щось на користь іншим, самому вчитися, розбиратися в чомусь новому і вчити інших людей - ласкаво просимо до нашої команди. 

 

 

Ще ніхто не проголосував
Додати поточну сторінку в соціальні закладки
Опубліковано seeker.name 13 Грудень, 2009 - 22:40

Коментарі

billigflüge (гість) | 20 Лютий, 2010 - 15:26

Hello,I love your blog! I think you've got a nice mix going actually.

Написати нове повідомлення

Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.
  • Рядки та параграфи відокремлюються автоматично.
  • Дозволені теги HTML: <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tbody> <tr> <td> <sub> <sup> <p> <br /> <div> <h2> <h3> <h4> <img /> <hr />

Детальніше про опції форматування

CAPTCHA
Це питання для того, щоб точно визначити, що ви людина, а не злісний спам-робот.
Фото Капча
Введіть букви та цифри показані на малюнку.
RSS-матеріал