Груша - з чим її їдять.

Опубліковано Vitovt 28 Січень, 2008 - 22:16
версія для друку

Г
руша, груша... Чому саме груша ? Груша була вибрана, як основний елемент емблеми сайту, в результаті... Ні, краще вам цього не знати. ;) Краще розповім, що вона символізує в поєднанні з іншими елементами емблеми. В першу чергу, грушу можна вважати досить українською, щоб можна було її протиставити західним символікам, що кричать з кожного екрану телевізора (якщо, звісно, він у вас є). По-друге, її образ є досить близьким душам нащадків слов'янського народу. В багатьох цей соковитий плід асоціюється з далекими відгуками ніжного дитинства. Але, звичайно, це не є її виключною особливістю, яка стала домінуючим фактором при виборі фону для емблеми. В самому поєднанні живої природи та представника матеріалістичного світу - транзистора - вже є щось символічне. Якщо ще спробувати уявити тематику майбутнього сайту (яку лише автор на сьогодні може повністю тримати в голові), то це поєднання буде відображати той настрій, яким можна проникнутися, коли спробувати довго думати про дивовижну досконалість та неперевершеність живої природи, створеної з легкої руки Творця та скромні потуги людського суспілсьтва, яке в цехах, на фабриках та заводах клепає усілякі електронні фінтіфлюшечки та кричить, що "ми зробили значний крок вперед в розумінні всесвіту". В порівнянні з нескінченністю, що крок, що 10 кроків - все одно ніщо. Нічого не може бути настільки досконалим, щоб хоч рівнятися з досконалістю світу.

Ось, тепер ви знаєте, що таке груша. Принаймі для мене. А з моменту прочитання цього повідомлення і для вас також, хоч в деякій мірі, але вона стала ближчою. ;)

Ваша оцінка: Немає Усереднена оцінка: 3 (1 vote)
Додати поточну сторінку в соціальні закладки
Доданий в Опубліковано Vitovt 28 Січень, 2008 - 22:16

Коментарі

Написати нове повідомлення

Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.
  • Рядки та параграфи відокремлюються автоматично.
  • Дозволені теги HTML: <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tbody> <tr> <td> <sub> <sup> <p> <br /> <div> <h2> <h3> <h4> <img /> <hr />

Детальніше про опції форматування

CAPTCHA
Це питання для того, щоб точно визначити, що ви людина, а не злісний спам-робот.
Фото Капча
Введіть букви та цифри показані на малюнку.
RSS-матеріал