Drupal Camp, 10-12 червня, Київ

Опубліковано Vitovt 10 Травень, 2010 - 01:17
версія для друку

Drupal UkraineDrupal — це популярна система керування вмістом з відкритим кодом, за допомогою якої створені сотні тисяч сайтів найрізноманітнішої тематики. Drupal широко використовується для побудови досить складних сайтів інтернет-спільнот, електронної комерції, інформаційних та корпоративних ресурсів, блоґів. В тому числі сайт „Груша.org.ua“ та „Груша -Лінукс" побудовано теж на основі цієї потужної системи.

Drupal існує та розвивається завдяки потужній спільноті з понад 300 тис. розробників по всьому світу, кожен з яких робить свій внесок в удосконалення системи. Білий Дім, зірки шоу-бізнесу, популярні онлайн видання і невеликі тематичні спільноти — всі вони використовують Drupal для своїх сайтів.

Цього року, разом з сервісами MySpace, Facebook і Twitter Drupal увійшов в десятку лідерів категорії Social & Publishing рейтингу інтернет сервісів Webware 100 Awards, та був визнаний кращою системою з відкритим кодом в Open Source CMS Award.

Дізнатися більше про Drupal можна на сайті російськомовної спільноти drupal.ru або на міжнародному сайті проекту drupal.org. Також найближчим часом на форумі сайту Груша.org.ua буде відкрито розділ з детальними інструкціями та порадами для новачків, хто хоче освоїти цю систему.

Drupal KyivDrupalCamp - це захід, який поєднає в спільному колі Drupal-розробників з України, Росії та Білорусі. У цьому році захід збере близько 400 фахівців та ентузіастів для спілкування, обміну досвідом та ідеями.

DrupalCamp Kyiv - орієнтований як на початківців, які тільки почали своє знайомство з Drupal і хочуть дізнатися щось нове, так і на професійних веб-розробників, які зможуть поділитися своїм досвідом та поспілкуватися в дружньому і професійному середовищі фахівців. Конференція також буде цікавим місцем для спілкування програмістів та керівників інтернет-проектів, яким цікава можливість використання Drupal у своєму бізнесі.

Цього року програма конференції дещо змінилася, тому конференція буде проводитися аж 3 дні:

День професійних тренінгів та Два дні вільного спілкування у форматі barcamp.

Запрошуємо приєднатися до цієї події 10-12 червня, 2010 року. Для цього треба зареєструватися на сайті кемпу. Також там-же можна більше детально почитати про кемп та обговорити на форумі деталі проведення та деталі подорожі і проживання.

Ще ніхто не проголосував
Додати поточну сторінку в соціальні закладки
Доданий в Опубліковано Vitovt 10 Травень, 2010 - 01:17

Коментарі

Написати нове повідомлення

Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.
  • Рядки та параграфи відокремлюються автоматично.
  • Дозволені теги HTML: <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tbody> <tr> <td> <sub> <sup> <p> <br /> <div> <h2> <h3> <h4> <img /> <hr />

Детальніше про опції форматування

CAPTCHA
Це питання для того, щоб точно визначити, що ви людина, а не злісний спам-робот.
Фото Капча
Введіть букви та цифри показані на малюнку.
RSS-матеріал