naker веблог

Розробники ubuntu 10.04 трохи привідкрили завісу нового графічного оформлення, як інтерфесу, так і самого бренду!

Всі вже, можна сказати, "затримали подих" перед випуском нової версії дистрибутиву лінукс убунту 10.04. І ось розробники вирішили привідкрити людям очі на те, що на них чекає...  читати далі »

5
Ваша оцінка: Немає Усереднена оцінка: 5 (1 vote)
Доданий в Опубліковано naker 9 Березень, 2010 - 23:35

Величезний набір зображень Ubuntu для вашого робочого столу (63-штуки)

Вам набридли стандартні малюнки?Для зручності я не розміщував все на блозі (зайва робота). Тому, пропоную заглянути у мій альбом зображень Ubuntu для робочого столу ТуТ. Приємного перегляду! :) Якщо хочеш все і одразу? Будь ласка, качай усе одним файлом:

st.zip на upload.com.ua

Примітка! Щоб завантажити малюнок, достатньо натиснути на "зменшену версію", потім натиснути на "завантажити оригінал"

Оригінал www.9-tyt.in.ua

0
Ваша оцінка: Немає
Доданий в Опубліковано naker 28 Лютий, 2010 - 15:11

Перша невдала спроба встановлення Grusha Linux

У цій статті ви ознайомитесь з тим, як я встановлював бета-версію Grusha Linux KDE 4.4. Для ясності самого процесу пропоную продивитися скрінкаст. Одразу дещо поясню, невдала спроба виникла в наслідок того, що "я", якось мав здогадатися про те, що потрібно встановлювати її з live-cd-режиму, а не з пункту "Grafical install"(Графічне встановлення).  читати далі »

3
Ваша оцінка: Немає Усереднена оцінка: 3 (2 голосів)
Доданий в Опубліковано naker 22 Лютий, 2010 - 22:52

Огляд "першого" народного дистрибутиву України — Grusha Linux KDE 4.4 beta 3 (Частина 1)

Автор статті Руденок Ярослав, оригінал www.9-tyt.in.ua © Всі права захищенно

Рік тому, я зайшов на цей сайт — блоґ про лінукс, відео і т.д. ТуТ зацікавився лінуксом, подивився відео, почитав цікаві статті. Як завжди, у мене прокинулося бажання допомогти цьому проекту, на той час і зараз, люблю допомагати людям — це моя міні-ідеологія. Все почалося з того, що я відіслав листа до "адміна" цього сайту, ним є Віталій Тицький (Якщо помилився, вибачте мене). Ну от, він прочитав, зрадів, дав свій скайп, аську і пішло поїхало... (спілкування) Згодом встановив його дистрибутив (на той час він був на основі Linux Mint) і мені сподобалося! Так я став гордим членом всесвітнього ком’юніті лінукс-користувачів. До чого ТуТ це, ви запитаєте, а до того, що він і є розробником першого українського дистрибутиву. Саме його воля і наснага довела до путя багато дистрибутивів і зібрала багато людей! Підводячи риску під цим малим вступом, хочу сказати, основна відмінність всіх користувачів лінукс від користувачів *indows — це бажання змінювати і бути вільним, незалежним, як наша Україна!

Груша лінукс

Grusha Linux :) Працюй з насолодою

 читати далі »

4.333335
Ваша оцінка: Немає Усереднена оцінка: 4.3 (6 оцінювань)

Лінукс, що воно таке? Знайомство з найпопулярнішим дистрибутивом. Встановлюємо Ubuntu 9.10

СТАТТЮ НАПИСАВ: РУДЕНОК ЯРОСЛАВ WWW.9-TYT.IN.UA (ОРИГІНАЛ)

Якщо ви новачок в Лінуксі, або ви зовсім не знаєте що це таке, або хочете собі його встановити, то ця стаття для вас ідеально підійде. ТуТ я вам розповім про Лінукс, про дистрибутиви і покроково покажу як правильно встановити один з них, яким я сам користуюся, а саме Ubuntu 9.10 — найпопулярніший, найпростіший з усіх який має велике ком’юніті.

Ubuntu, Убунту, Лінукс, Linux, 9.10

 читати далі »

5
Ваша оцінка: Немає Усереднена оцінка: 5 (4 голосів)
Доданий в Опубліковано naker 16 Лютий, 2010 - 19:43
RSS-матеріал