Що то за криса така „криза“ ?

Опубліковано Vitovt 5 Листопад, 2008 - 23:08
версія для друку

Відвідувачі „Груші“ помітили, що останнім часом сайт не оновлюється, люди перестали коментувати, і взагалі занадто часто сайт був недоступним. Пишеш в адресній стрічці grusha.org.ua, а у відповідь тиша...

Це пов'язано з технічними проблемами хостингу. Сайт розміщений на окремому комп'ютері в одному з київських офісів. Хазяї цього офісу люб'язно надали можливість цьому „комп'ютерчику“ (а інакше назвати це звірятко дев'ятсот затертого року випуску не можна:) можливість тихенько собі стояти в куточку і бути включеному в розетку та бути підключеному до мережі інтернет. 

Спочатку виникли проблеми з живленням, оскільки люди, які дозволили цьому серверу там жити, особливо не заморочувалися на інших аспектах  типу - чи включений він в розетку. Та і тоді, коли всі кричать з устіх сторін про якусь фінансову кризу, не вистачає часу приділяти увагу своїм справам, а там ще чужий сервер. Потім, коли йому таки увімкнули живлення, почалися проблеми з інтернет провайдером. По декілька разів на день зникало підключення до інтернету. Видно в провайдера ця криза таки почалася. А останнього тижня,  під час перестановки коп'ютерів, було пошкоджено провід з'єднання серверка з інтернетом. Причому пошкоджено так, що зв'язок то з'являвся, то зникав в залежності, скільки разів чхнули сьогодні в цьому приміщенні ;) До цого додалися „приколи“ провайдера, і тому ми маємо ту сумну картину, що маємо. Десятки людей не змогли прочитати очікувані новини, а автори не змогли отримати доступ, щоб опублікувати нові матеріали.

Сьогодні ситуацію з проводами та кабелями я власноруч виправив. Так що найближчим часом ситуація повинна поправитися в кращу сторону. Звичайно, якщо ніхто голосно чхати поруч не буде ;)

Також планується швидкий ріст кількості відеоуроків та публікація нових матеріалів. Треба компенсовувати вртачений час. Тому раджу пересунути „Грушу“ в закладках поближче, оскільки вас очікує багато цікавинок.

 

Ваша оцінка: Немає Усереднена оцінка: 3 (2 голосів)
Додати поточну сторінку в соціальні закладки
Опубліковано Vitovt 5 Листопад, 2008 - 23:08

Коментарі

Написати нове повідомлення

Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.
  • Рядки та параграфи відокремлюються автоматично.
  • Дозволені теги HTML: <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tbody> <tr> <td> <sub> <sup> <p> <br /> <div> <h2> <h3> <h4> <img /> <hr />

Детальніше про опції форматування

CAPTCHA
Це питання для того, щоб точно визначити, що ви людина, а не злісний спам-робот.
Фото Капча
Введіть букви та цифри показані на малюнку.
RSS-матеріал