Траур ...

Опубліковано Vitovt 29 Червень, 2010 - 13:56
версія для друку

Траурна розаВчора, в понеділок, рано вранці Чарльз Родес, відомий більш під ніком Iwonder|too  намагався полагодити мікроволновку разом зі своїм братом. Після досить довгої возні з нею було вирішено зупинити марні спроби. Його брат пішов спати, і Чарльз зайшов в IRC чат команди Sabayon і почав, як завжди,  спілкуватися. Схоже, останнє повідомлення він розмістив близько 00:17 центральної часу (GMT -5).

Коли його брат прокинувся , то знайшов його на підлозі, з мультиметром в одній руці, і зі слідами опіків на його пальціях на другій руці. Мікроволновку не було увімкнено в розетку, тому схоже, що високовольтний розряд від конденсатора пройшов через прилад і далі між його руками.

Напевно якраз в цей момент його серце зупинилося. Це було близько 3ї ранку місцевого часу.

Сьогодні відбулася церемонія його поховання. Службу будуть правити в суботу 3 липня о 3й годині дня  за місцевим часом (-5 GMT) в містечку Pearl штату Mississippi.

Чарльз був гарною людиною. Він любив багато часу проводити на IRC каналі підтрики Sabayon. Він був готовий допомогти кожному. Немалий вклад він зробив і в розвиток дистрибутиву Grusha. Завдякий своїм дотошним запитанням він допомагав знайти відповідь навіть на некоректно поставлені запитання. Мені не раз він допоміг вийти з тупікової ситуації, коли розробники Сабайон були занадто зайняті щоб  допомогти, або не могли зрозуміти що від них хочуть.

Хоча більшість людей його знають лише віртуально, але навіть за допомогою таких обмежених засобів спілкування він зміг проявити свою щирість і доброту серця.

За ним сумують дружина Devan Rhodes та брат, якого він  виховував з того часу, як батько полишив їх підлітками.

Ця подія для  нас усіх несподіванка. Сумуємо, співчуваємо...

Ваша оцінка: Немає Усереднена оцінка: 4 (4 голосів)
Додати поточну сторінку в соціальні закладки
Доданий в Опубліковано Vitovt 29 Червень, 2010 - 13:56

Коментарі

Написати нове повідомлення

Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.
  • Рядки та параграфи відокремлюються автоматично.
  • Дозволені теги HTML: <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tbody> <tr> <td> <sub> <sup> <p> <br /> <div> <h2> <h3> <h4> <img /> <hr />

Детальніше про опції форматування

CAPTCHA
Це питання для того, щоб точно визначити, що ви людина, а не злісний спам-робот.
Фото Капча
Введіть букви та цифри показані на малюнку.
RSS-матеріал