Треба видалити файл:
Зверніть увагу! після видалення файлу необхідно вийти і знову зайти в KDE, щоб побачити зміни.
/home/Ім'я користувача/.config/menus/applications-mergedЯкщо вигляд K-menu влаштовує - цей файл можна зберегти. І в разі невдалого експерименту повернути старий на місце.
Зверніть увагу! після видалення файлу необхідно вийти і знову зайти в KDE, щоб побачити зміни.
Для новачків